ONS ASSORTIMENT

Onze petitfours zijn gemakkelijk om te eten en gaan nooit vervelen dankzij de vele variatiemogelijkheden. Deze delicatessen vervangen steeds meer het ‘normale’ gebak op gelegenheden als bruiloften en partijen, bij high tea’s, bij zakelijke bijeenkomsten en ontvangsten of gewoon als traktatie thuis.

Wij bieden een ruim assortiment petitfours in verschillende smaken, decoraties en kleuren aan. Nieuw zijn onze smaakvolle Vegan petitfours, verkrijgbaar in de smaken citroen en hazelnoot. Andere smaken zijn op aanvraag mogelijk. 

PRIVATE LABEL

Voor grotere volumes bieden wij de mogelijkheid tot productie op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld private label petitfours laten maken voor uw bakkerij- of horecagroothandel, uw formule, of volgens de huisstijl van uw bedrijf. Wij hebben alle mogelijkheden in huis om innovatieve concepten op maat te maken die nauw aansluiten bij de laatste trends.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of een offerte op maat contact op met Richard Huisman via richard@petitpastry.nl of telefoonnummer +31 (0)6 203 678 35.  

EIWITVERRIJKTE TRAKTATIES

Genieten van eten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naast onze normale petitfours produceren wij onder het label Innopastry innovatieve, eiwitverrijkte gebakjes en tussendoortjes die helpen om ondervoeding tegen te gaan of kauw- en slikproblemen te verminderen. 

De prijswinnende Bouwsteentjes zijn verkrijgbaar in de frisse smaken aardbei, banaan, chocolade en speculoos. Ieder Bouwsteentje bestaat uit zeer luchtig cakegebak met een zachte, romige vulling. Heerlijk als traktatie, dessert of tussendoortje. Echt een moment om samen van te genieten. U vindt ze in het vriesvak van de supermarkt of via uw zorggroothandel.