OVER ONS

Wij maken patisserie en gebak sinds 1992. Voorheen onder de naam ‘De Bakker Patisserie’, en sinds november 2020 onder de naam Petitpastry. We richten ons specifiek op het maken van petitfours van hoge kwaliteit. Uiteraard voldoet ons (diepvries) gebak aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en zijn wij IFS-gecertificeerd. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken we zoveel mogelijk met natuurlijke grondstoffen, reduceren we plastic en afval en hebben we oog voor mens en milieu.

Naast ons vaste assortiment petitfours is het mogelijk te kiezen voor productie op maat. U kunt de petitfours dan qua smaak en uiterlijk helemaal naar wens laten samenstellen. Petitfours worden enkel in grote volumes en per pallet geleverd. Wij leveren onze petitfours voornamelijk aan bakkers- en horecagroothandels, retail en foodservicebedrijven in binnen- en buitenland.

HET TEAM

Onze banketbakkers maken petitfours van de allerbeste kwaliteit. Hun passie en vakmanschap proeft u terug in onze producten. 

Het team van ervaren banketbakkers staat sinds 2017 onder leiding van eigenaar Kim Kegge. Voor commerciële vragen of verzoeken kunt u vrijblijvend contact opnemen met Richard Huisman. Hij is te bereiken via richard@petitpastry.nl of op telefoonnummer +31(0)6 203 678 35.

"De lekkerste petitfours met passie gemaakt. Voor minder doen we het niet."

Kim Kegge, directeur

INNOPASTRY

Petitpastry is gesitueerd in het Brabantse ’s-Hertogenbosch. Naast petitfours van hoge kwaliteit vervaardigt Petitpastry onder het label Innopastry innovatieve, eiwitverrijkte gebakjes en tussendoortjes. 

Deze prijswinnende lekkernijen voorzien in de behoefte aan extra voedingsstoffen bij ouderdom of tijdens ziekte en herstel en zijn verkrijgbaar in 4 verrassende smaken.  U vindt ze in het vriesvak van de supermarkt of via uw zorggroothandel.